Syvien vatsalihasten kotitreeni TWOgether Trainingin kanssa!

Tervetuloa TWOgether Trainingin syvien vatsalihasten treenin pariin! Oletko valmis vahvistamaan syviä vatsalihaksiasi ja parantamaan ryhtiäsi suoraan kotisi mukavuudesta? Olemme täällä tarjoamassa sinulle parhaat harjoitukset syvien vatsalihasten vahvistamiseen.

Miksi treenata syviä vatsalihaksia?

Syvien vatsalihasten treenaaminen on avainasemassa kehonhallinnan, tasapainon ja toiminnallisen voiman kehittämisessä. Harjoittelun myötä:

  • Keskivartalon vakaus paranee, tuoden tukea selälle ja vähentäen selkäkipuja.
  • Ryhti kohenee, mikä lisää itsevarmuutta ja vähentää niska- ja hartiaseudun jännitystä.
  • Liikkuvuus ja joustavuus lisääntyvät, tehostaen arjen liikkeitä ja urheilusuorituksia.

Syvien vatsalihasten harjoitukset antavat sinulle energiaa

Etsitkö räätälöityä ohjelmaa, joka keskittyy erityisesti syvien vatsalihasten vahvistamiseen? TWOgether Trainingin syvät vatsalihakset treeni kotona on suunniteltu juuri sinulle. Olipa kyseessä lyhyt harjoitus aamulla herättämään kehoa tai intensiivisempi treeni energisoimaan päivääsi, meillä on oikea ohjelma sinulle.

TWOgether Training – paljon enemmän kuin vatsalihastreeni

Vaikka keskitymmekin tässä osiossa syvien vatsalihasten treenaamiseen, tarjoamme laajan valikoiman muitakin treenejä. Olipa kiinnostuksen kohteesi kehonpainoharjoittelu, pilates, jooga tai voimaharjoittelu, löydät monipuolisen valikoiman ohjelmia meiltä.

Aloita syvien vatsalihasten sekä muut kotitreenit jo tänään!

Älä odota enää – aloita matkasi kohti vahvempia syviä vatsalihaksia ja parempaa hyvinvointia jo tänään TWOgether Trainingin kanssa! Klikkaa alla olevaa linkkiä ja tutustu monipuolisiin ohjelmiimme, jotka on suunniteltu tuomaan sinulle tuloksia mukavasti kotona.

kaikki kotitreenit - twogethertraining.fi

Kokemuksia TWOgether Trainingin treenistä

Olen aina kamppailut selkäkipujen kanssa, mutta syvien vatsalihasten treenaaminen TWOgether Trainingin avulla on tuonut merkittävää helpotusta. Ohjelmat ovat selkeitä ja helppoja seurata.

Matilda / 44

Rakastan, kuinka voin tehdä tehokkaan syvien vatsalihasten treenin kotona! Olen huomannut eron keskivartaloni voimassa ja joustavuudessa vain muutamassa viikossa.

Stiina / 49

En olisi ikinä uskonut, että syvien vatsalihasten treenaaminen voisi olla näin helppoa ja tehokasta kotona! TWOgether Trainingin ohjelmat ovat opettaneet minulle oikeat tekniikat ja liikkeet, ja tunnen oloni vahvemmaksi ja energisemmäksi joka päivä!

Emma / 38

OHJAAJASI

Personal trainer & Hyvinvointivalmentaja

Heidi Tainio

Hei, olen Heidi Tainio, kahden lapsen äiti ja toinen TWOgether Training perustaja

Olen koulutukseltani personal trainer, IIN hyvinvointivalmentaja sekä pilates- ja joogaohjaaja.

Olen luonteeltani iloinen ja innostuva seikkailija. Asuin 15 vuotta ulkomailla, useissa Euroopan maissa sekä jenkeissä. Kouluttauduin maailmalla hyvinvointialalle ja mm. Lontoon, Amsterdamin sekä New Yorkin hyvinvointitarjonnasta imin vaikutteita niin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuin omaan tyylini ohjata. Ohjaukseni pohjautuvat pilatekseen- keskivartalon hallintaan ja oikeisiin liikeratoihin. Tekniikka, tekniikka, tekniikka, sitä painotan.

LUE LISÄÄ

Mottoni: Life is a journey- not a destination.

Blogi: https://heidionthego.com/

Personal trainer & Hyvinvointivalmentaja

Laura Enroth

Liikunta on aina ollut minulle elämäntapa ja kulkenut mukanani aina. Nuoruuteni vietin lähinnä pesäpallon, hiihdon, baletin ja sulkapallon merkeissä. Lähes laji kuin laji kiinnosti ja urheilupitäjällä asuessa ne oli helposti saatavilla.

Ajatus liikunnasta ammattina nousi heti ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Välivuoden aikana kävin liikunnanohjauksen peruskurssin, joka antoi valmiudet ohjaamisen lisäksi myös monipuolisesti eri lajien kirjoon. Akateeminen polku vei voiton ja opiskelin Lapin yliopistossa kasvatustieteen maisterin tutkinnon lisäksi hallintotieteiden maisteriksi.

LUE LISÄÄ

Blogi: https://juoksujalkaa.vaikuttajamedia.fi

JÄSENYYSTASOT

Voit tilata palvelun itsellesi kuukaudeksi tai kestotilauksena vuodeksi kerrallaan. Liikuntaeduista meille käyvät Epassi, Edenred sekä Smartum. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä: info@twogethertraining.fi