Treenataan monipuolisesti yhdessä

missä ja milloin vain

Aloita tästä!

TWOgether Training

Monipuolinen online-treenikirjasto

Elämä ja elämäntilanteet muuttuvat, mutta liikunta on varmasti se, mikä antaa energiaa ja auttaa jaksamaan – niin hyvinä kuin vaikeampina ajanjaksoina. Monipuolista liikuntaa ammattilaisen ohjaamana kaikilla laitteilla missä ja milloin vain.

Monipuolinen online-treenikirjasto

Elämä ja elämäntilanteet muuttuvat, mutta liikunta on varmasti se, mikä antaa energiaa ja auttaa jaksamaan – niin hyvinä kuin vaikeampina ajanjaksoina.

Monipuolista liikuntaa ammattilaisen ohjattuna kaikilla laitteilla missä ja milloin vain.

Jäsenyystasot

Voit tilata palvelun itsellesi kuukaudeksi, 3kk, tai 6 kk kerrallaan.

Mitä TWOgether Training pitää sisällään?

Palvelu sisältää tällä hetkellä lähes sata ohjattua treeniä sekä tekniikka-tutoriaaleja. Palvelussa on oma osio mm. energisoiville taukojumpille, ulkotreeneille sekä juoksua harrastaville. Palvelu päivittyy joka kuukausi uudella treenillä ja joka viikko suunnittelemallamme treeniohjelmalla.

Treenikirjasto

Rakenna itsellesi sopiva treeni kattavasta kirjastosta

Tutoriaalit

Tee liikkeet oikein ja turvallisesti ammattilaisten ohjauksessa

Express treenit

Hyödynnä tehokkaat pikatreenit tai yhdistele niistä itsellesi sopiva kokonaisuus

 

Palvelun jäsenille on oma suljettu FB-yhteisö TWOgether Training treeniyhteisö, jonka kautta kannustamme ja tuemme toisiamme liikkumaan.

Palvelun suljetulla Instagram-tilillä @tgt_livetreenit järjestämme joka kuukausi livetreenit ja kaikki livetreenit jäävät jäsenten käyttöön.

 

Kokemuksia TWOgether Training alustasta

”Selkeät ohjeet! Molemmat ohjaavat ja neuvovat liikkeissä tekniikoita.”

”Kiva, että videoilla näkyy aika, niin voi senkin perusteella valita kuinka paljon on aikaa treenailla.”

”Kaikille kaikkea.”

”Plussaa, että lämmittelyt on erikseen, jos on vaikka tehnyt jo jotain ennen varsinaista treeniä.”

”Etätyöläisen pelastus lyhyet pikatreenit.”

”Express-treenit täydellisiä kiireiseen arkeen!”

Monipuolinen online-treenikirjasto

Elämä ja elämäntilanteet muuttuvat, mutta liikunta on varmasti se, mikä antaa energiaa ja auttaa jaksamaan – niin hyvinä kuin vaikeampinakin ajanjaksoina.

Kiireisessä arjessa treenien aloittamista lykkää helposti ajatus, ettei tiedä mitä tehdä tai on jumittunut tekemään aina samanlaisia treenejä. Myös esimerkiksi salille lähteminen voi tuntua haastavalta ja kalliit kuukausimaksut rullaavat koko ajan. Tästä syntyikin ajatuksemme luoda “treenaajan Spotify”- inspiroiva paikka minne on helppo kirjautua sisään silloin, kun Sinulle sopii. Palvelumme tuo ohjatut treenit sinne missä ikinä oletkin – kotiin, mökille, työmatkalle tai ulos.

Palvelumme tarjoaa monipuolisia treenejä aina lyhyemmistä Express- treeneistä pidempikestoisiin kokonaisvaltaisiin treeneihin- välineillä ja ilman. Kattavasta treenikirjastosta voit valita juuri omaan hetkeesi sopivan: pilatesta, joogaa, kehonpainoharjoittelua, taukojumppia, kahvakuulaa jne. Treenejä on myös helppo yhdistää keskenään tai ripotella pitkin päivää. Mitä jos aloittaisit aamun energisoivalla vartin joogalla, lounastauolla vartin kehonpainotreeni nostamaan energiatasoja tai työpäivän päätteeksi oman fiiliksen mukaan.

Treenikirjastosta löytyy paljon monipuolisia treenejä. Palveluun voit kätevästi merkitä omat suosikkitreenisi, jotka löydät helposti omasta muistilistaltasi. Sydäntä painamalla tai kommentoimalla jätät terveiset myös meille!

Ohjaajasi

Personal trainer & Hyvinvointivalmentaja

Heidi Tainio

Hei, olen Heidi Tainio, kahden lapsen äiti ja toinen TWOgether Training perustaja 

Olen koulutukseltani personal trainer, IIN hyvinvointivalmentaja sekä pilates- ja joogaohjaaja. 

Olen luonteeltani iloinen ja innostuva seikkailija. Asuin 15 vuotta ulkomailla, useissa Euroopan maissa sekä jenkeissä. Kouluttauduin maailmalla hyvinvointialalle ja mm. Lontoon, Amsterdamin sekä New Yorkin hyvinvointitarjonnasta imin vaikutteita niin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuin omaan tyylini ohjata. Ohjaukseni pohjautuvat pilatekseen- keskivartalon hallintaan ja oikeisiin liikeratoihin. Tekniikka, tekniikka, tekniikka, sitä painotan.  

LUE LISÄÄ

Mottoni: Life is a journey- not a destination.

Blogi: https://heidionthego.com/

Personal trainer & Hyvinvointivalmentaja

Laura Enroth

Liikunta on aina ollut minulle elämäntapa ja kulkenut mukanani aina. Nuoruuteni vietin lähinnä pesäpallon, hiihdon, baletin ja sulkapallon merkeissä. Lähes laji kuin laji kiinnosti, olenhan urheilupitäjältä, Kuortaneelta kotoisin, missä urheilu oli aina helposti saatavilla. 

Ajatus liikunnasta ammattina nousi heti ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Välivuoden aikana kävin liikunnanohjauksen peruskurssin, joka antoi valmiudet ohjaamisen lisäksi myös monipuolisesti eri lajien kirjoon. Akateeminen polku vei voiton ja opiskelin Lapin yliopistossa kasvatustieteen maisterin tutkinnon lisäksi hallintotieteiden maisteriksi.

ALOITA TÄNÄÄN

Liity jäseneksi ja pääset treenaamaan jo tänään!