HIIT-treenit kotona: Tehokkuutta ja tuloksia

Tervetuloa TWOgether Trainingin HIIT-treenikategoriaan! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokea HIIT-treenin voiman ja tehokkuuden mukavasti kotona. Ei enää tekosyitä – nyt voit saavuttaa huippukunnon ja polttaa kaloreita nopeasti omassa olohuoneessasi.

HIIT-treenimuodon hyödyt ovat laajat

HIIT eli High-Intensity Interval Training on intervalliharjoittelun muoto, jossa korkean intensiteetin jaksoja seuraa lyhyet lepojaksot. Tämän harjoittelumuodon hyödyt ovat moninaiset:

  • Tehokas kalorienpoltto: Voit polttaa enemmän kaloreita lyhyemmässä ajassa verrattuna perinteiseen aerobiseen harjoitteluun.
  • Aineenvaihdunnan tehostuminen: HIIT voi kiihdyttää aineenvaihduntaasi jopa 48 tunnin ajaksi harjoituksen jälkeen.
  • Ei tarvitse välineitä: Monet HIIT-harjoitukset eivät vaadi erityisiä välineitä, joten voit tehdä ne missä ja milloin tahansa.
  • Sopii kaikille: Olitpa sitten aloittelija tai kokenut kuntoilija, voimme mukauttaa HIIT-treenit juuri sinun tarpeisiisi ja kuntoilutasoosi.

HIIT treenimme sopii kotona treenavalle aloittelijalle ja konkarillekin

Me ymmärrämme, että jokainen on eri lähtökohdista liikkeellä. Siksi tarjoamme HIIT-treenejä, jotka on suunniteltu erityisesti aloittelijoille. Selkeät ohjeet, turvalliset liikkeet ja motivoivat ohjaajat takaavat, että saat parhaan mahdollisen alun HIIT-matkallasi.

Laaja valikoima treenejä

Treenikirjastostamme löytyy monipuolisia HIIT-harjoituksia, jotka on suunniteltu erityisesti kotikäyttöön. Olipa kyseessä sitten 10 minuutin pikatreeni tai intensiivinen 30 minuutin haaste, meillä on jotain jokaiselle.

kaikki kotitreenit - twogethertraining.fi


Asiakkaidemme kokemuksia HIIT-treeneistä

 

Olen aina ajatellut, että minun täytyy treenata tunteja saadakseni tuloksia. Mutta TWOgether Trainingin HIIT-treenien avulla olen saavuttanut parempia tuloksia puolessa ajassa!

Anna / 37

En ole koskaan tuntenut itseäni näin energiseksi ja voimakkaaksi. HIIT on todella muuttanut elämääni!

Riitta / 48

Aivan mahtava treenikirjasto!

Riku / 60

Tule mukaan ja aloita HIIT-treenit kotona jo tänään!

TWOgether Training on täällä auttamassa sinua löytämään oikean harjoituksen ja HIIT-ohjelman kotioloissasi. Palvelumme sisältää monipuolisia treenejä kehonpainolla, kuten pilates, jooga ja kehonpainotreenit, sekä kotitreenivälineistöllä, kuten kahvakuulat ja kuminauhat. Lisäksi tarjoamme erityisen osion juoksua harrastaville. Palvelumme päivittyy joka kuukausi uudella treenillä ja viikottain päivittyvällä treeniohjelmalla.

OHJAAJASI

Personal trainer & Hyvinvointivalmentaja

Heidi Tainio

Hei, olen Heidi Tainio, kahden lapsen äiti ja toinen TWOgether Training perustaja

Olen koulutukseltani personal trainer, IIN hyvinvointivalmentaja sekä pilates- ja joogaohjaaja.

Olen luonteeltani iloinen ja innostuva seikkailija. Asuin 15 vuotta ulkomailla, useissa Euroopan maissa sekä jenkeissä. Kouluttauduin maailmalla hyvinvointialalle ja mm. Lontoon, Amsterdamin sekä New Yorkin hyvinvointitarjonnasta imin vaikutteita niin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuin omaan tyylini ohjata. Ohjaukseni pohjautuvat pilatekseen- keskivartalon hallintaan ja oikeisiin liikeratoihin. Tekniikka, tekniikka, tekniikka, sitä painotan.

LUE LISÄÄ

Mottoni: Life is a journey- not a destination.

Blogi: https://heidionthego.com/

Personal trainer & Hyvinvointivalmentaja

Laura Enroth

Liikunta on aina ollut minulle elämäntapa ja kulkenut mukanani aina. Nuoruuteni vietin lähinnä pesäpallon, hiihdon, baletin ja sulkapallon merkeissä. Lähes laji kuin laji kiinnosti ja urheilupitäjällä asuessa ne oli helposti saatavilla.

Ajatus liikunnasta ammattina nousi heti ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Välivuoden aikana kävin liikunnanohjauksen peruskurssin, joka antoi valmiudet ohjaamisen lisäksi myös monipuolisesti eri lajien kirjoon. Akateeminen polku vei voiton ja opiskelin Lapin yliopistossa kasvatustieteen maisterin tutkinnon lisäksi hallintotieteiden maisteriksi.

LUE LISÄÄ

Blogi: https://juoksujalkaa.vaikuttajamedia.fi

JÄSENYYSTASOT

Voit tilata palvelun itsellesi kuukaudeksi tai kestotilauksena vuodeksi kerrallaan. Liikuntaeduista meille käyvät Epassi, Edenred sekä Smartum. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä: info@twogethertraining.fi

Katso ilmainen HIIT kotitreeni!