Kahvakuulatreenit kotona – Muuta olohuoneesi tehokkaaksi kuntosaliksi!

Miksi aloittaa tekemään kahvakuulatreenjä kotona?

Kahvakuulatreeni on noussut suureen suosioon sen tehokkuuden, monipuolisuuden ja joustavuuden ansiosta. Se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat saavuttaa näkyviä tuloksia lyhyessä ajassa ja nauttia treenaamisen vapaudesta omassa kodissaan. TWOgether Trainingin kahvakuulatreenit kotona ovat suunniteltu tuomaan kuntosalin intensiivisyys ja ammattimaisuus suoraan olohuoneeseesi.

Kahvakuulatreenin hyödyt ovat laajat

Kahvakuulatreeni on erityisen tehokas laihdutusmenetelmä, sillä se yhdistää voima- ja kestävyystreenin elementit. Se polttaa kaloreita, vahvistaa ja muokkaa lihaksia sekä parantaa liikkuvuutta ja tasapainoa. Jokainen liike on suunniteltu maksimoimaan energiankulutus ja tehostamaan rasvanpolttoa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan painonpudotukseen ja kunnon kohentamiseen.

Kahvakuulatreenimme sopivat aloittalijalle

Aloittelijana ei ole syytä pelätä kahvakuulatreenin haastavuutta. TWOgether Trainingin ohjelmat on räätälöity eri taito- ja kuntoilutasoille. Saat selkeät ohjeet ja tukea, jotta voit treenata turvallisesti ja tehokkaasti. Aloita matkasi kohti vahvempaa, notkeampaa ja terveempää itseäsi jo tänään!

Helppoa ja vaivatonta

Meillä on visio: tuoda tehokas ja ammattimainen treeni suoraan kotiisi. Ei enää aikatauluongelmia, ei enää matkustamista kuntosalille. Vain sinä, kahvakuulasi ja tehokas treeni, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi.

Asiakkaidemme kokemuksia kahvakuulatreeneistämme

Kahvakuulatreenien teko kotona on ollut game changer minulle! Olen saanut tuloksia, joita en olisi uskonut mahdolliseksi. Ja kaikki tämä mukavasti omassa olohuoneessani!

Tiia / 38 v.

TWOgether Trainingin ohjelmat ovat selkeitä ja helppoja seurata. Olen huomannut merkittävää kehitystä voimassani ja kestävyydessäni vain muutamassa viikossa.

Ritva / 60 v.

TWOgether Trainingin räätälöidyt treenit ovat nostaneet kuntoni uudelle tasolle. En olisi uskonut näin suurta muutosta! Kiitos!

Jari / 45 v.

Aloita treenit ja ota askel kohti vahvempaa elämää

Kahvakuulatreeni kotona on enemmän kuin vain treeni – se on elämäntapa. Se on sitoutumista itseesi, terveyteesi ja hyvinvointiisi. Se on päätös ottaa askel kohti vahvempaa, terveempää ja onnellisempaa sinua. Ja me TWOgether Trainingissa olemme täällä tukemassa sinua jokaisella askeleella. Liity mukaan ja aloita muutos jo tänään!

TWOgether Training – monipuoliset kotitreenit helposti ja tehokkaasti

Meidän palvelumme ei rajoitu vain kahvakuulatreenihin Tarjoamme laajan valikoiman treenejä kehonpainolla, kuten pilates, jooga ja kehonpainotreenit. Lisäksi tarjoamme harjoituksia kotitreenivälineillä käsipainoilla ja kuminauhoilla. Juoksun ystäville meillä on oma osio treenikirjastossamme. Palvelumme päivittyy kuukausittain uusilla treeneillä ja viikoittain päivittyvillä treeniohjelmilla, joten sinulla on aina jotain uutta ja jännittävää odotettavissa.

kaikki kotitreenit - twogethertraining.fi

Liity mukaan ja koe itse TWOgether Trainingin kotitreenien hyödyt!

OHJAAJASI

Personal trainer & Hyvinvointivalmentaja

Heidi Tainio

Hei, olen Heidi Tainio, kahden lapsen äiti ja toinen TWOgether Training perustaja

Olen koulutukseltani personal trainer, IIN hyvinvointivalmentaja sekä pilates- ja joogaohjaaja.

Olen luonteeltani iloinen ja innostuva seikkailija. Asuin 15 vuotta ulkomailla, useissa Euroopan maissa sekä jenkeissä. Kouluttauduin maailmalla hyvinvointialalle ja mm. Lontoon, Amsterdamin sekä New Yorkin hyvinvointitarjonnasta imin vaikutteita niin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuin omaan tyylini ohjata. Ohjaukseni pohjautuvat pilatekseen- keskivartalon hallintaan ja oikeisiin liikeratoihin. Tekniikka, tekniikka, tekniikka, sitä painotan.

LUE LISÄÄ

Mottoni: Life is a journey- not a destination.

Blogi: https://heidionthego.com/

Personal trainer & Hyvinvointivalmentaja

Laura Enroth

Liikunta on aina ollut minulle elämäntapa ja kulkenut mukanani aina. Nuoruuteni vietin lähinnä pesäpallon, hiihdon, baletin ja sulkapallon merkeissä. Lähes laji kuin laji kiinnosti ja urheilupitäjällä asuessa ne oli helposti saatavilla.

Ajatus liikunnasta ammattina nousi heti ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Välivuoden aikana kävin liikunnanohjauksen peruskurssin, joka antoi valmiudet ohjaamisen lisäksi myös monipuolisesti eri lajien kirjoon. Akateeminen polku vei voiton ja opiskelin Lapin yliopistossa kasvatustieteen maisterin tutkinnon lisäksi hallintotieteiden maisteriksi.

LUE LISÄÄ

Blogi: https://juoksujalkaa.vaikuttajamedia.fi

JÄSENYYSTASOT

Voit tilata palvelun itsellesi kuukaudeksi tai kestotilauksena vuodeksi kerrallaan. Liikuntaeduista meille käyvät Epassi, Edenred sekä Smartum. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä: info@twogethertraining.fi

Katso ilmainen helppo ja tehokas 5 liikkeen kahvakuulatreeni 

Tervetuloa kokeilemaan tehokasta 5 liikkeen kahvakuulatabataa, joka on suunniteltu aloittelijoille, mutta sopii myös hyvin jo hieman kokeneemallekin! Tämä express-treeni ei sisällä alkulämmittelyä, joten ole valmis hikoilemaan heti alusta alkaen.

1. Yhden käden pystysoutu

Aloita treeni pystysoudulla. Ota kuula molemmin käsin kiinni, vie jalat lantion leveydelle ja tee kyykky samalla kun pidät kuulaa maassa. Nouse ylös ja tee soutu. Toista rauhallisesti ja lisää tehoa jokaisella kierroksella.

2. Pään ympäri pyöritys

Seuraavaksi, ota sarviote kuulasta ja tee pään ympäri pyörityksiä. Pidä jalat lantion leveydellä ja vaihda suuntaa joka kerta edessä. Tämä liike lämmittää hartia- ja niskaseutua sekä vahvistaa keskivartaloa.

3. Askelkyykky taakse

Kolmantena liikkeenä on askelkyykky taakse. Ota kuula toiseen käteen ja astu toisella jalalla taakse. Ponnista keskeltä ja vaihda puolta. Tämä liike vahvistaa takareisiä ja pakaroita sekä parantaa tasapainoa.

4. Kulmasoutu

Neljäs liike on kulmasoutu. Ota kuula toiseen käteen ja tee vetoliike kyynärpäällä taakse. Vaihda puolta joka toinen veto. Muista pitää niska pitkänä ja keskivartalo tiukkana.

5. Kylkikurotus

Viimeisenä liikkeenä on kylkikurotus. Ota kuula toiseen käteen, toinen käsi tukee niskan takana. Tee kurotus sivulle ja vaihda puolta. Tämä liike venyttää kylkiä ja vahvistaa keskivartaloa.

Tabata-osa

Treenin lopuksi on neljän minuutin tabata, jossa tehdään polkupyörä- ja vuorikiipeilijäliikkeitä. Työosuus on 20 sekuntia ja lepo 10 sekuntia. Tämä osio nostaa sykettä ja polttaa kaloreita tehokkaasti.


Tämä kahvakuulatabata on täydellinen treeni, kun haluat tehokkaan ja nopean harjoituksen. Voit säätää treenin intensiteettiä valitsemalla eri painoisia kahvakuulia tai lisäämällä tempoa. Muista kuunnella kehoasi ja nauttia liikkeestä!