KOKEILE NYT TWOGETHER TRAINING ALUSTAA TÄYSIN ILMAISEKSI!

Treenaa alustalla 5 vuorokautta ilmaiseksi.

Kokeile ilmaiseksi

TWOgether training

Viikottain päivittyvä online-treenikirjasto

Elämä ja elämäntilanteet muuttuvat, mutta liikunta on varmasti se, mikä antaa energiaa ja auttaa jaksamaan- niin hyvinä kuin vaikeampinakin ajanjaksoina. Monipuolista liikuntaa ammattilaisen ohjaamana kaikilla laitteilla missä ja milloin vain.

Viikottain päivittyvä online-treenikirjasto

Elämä ja elämäntilanteet muuttuvat, mutta liikunta on varmasti se, mikä antaa energiaa ja auttaa jaksamaan- niin hyvinä kuin vaikeampinakin ajanjaksoina.

Monipuolista liikuntaa ammattilaisen ohjattuna kaikilla laitteilla missä ja milloin vain.

Mitä TWOgether Training pitää sisällään?

Palvelu sisältää tällä hetkellä 50+ ohjattua treeniä sekä tekniikka-tutoriaaleja. Palvelu päivittyy uudella treenillä joka viikon maanantai!

Treenikirjasto

Rakenna itsellesi päivän treeni kattavasta kirjastosta

Tutoriaalit

Tee liikkeet oikein ja turvallisesti ammattilaisen ohjauksessa

Express treenit

Hyödynnä tehokkaat pikatreenit tai yhdistele niistä itsellesi sopiva kokonaisuus

Kokemuksia TWOgether Training alustasta

”Selkeät ohjeet! Molemmat ohjaavat ja neuvovat liikkeissä tekniikoita.”

”Kiva, että videoilla näkyy aika, niin voi senkin perusteella valita kuinka paljon on aikaa treenailla.”

”Kaikille kaikkea.”

”Plussaa, että lämmittelyt on erikseen, jos on vaikka tehnyt jo jotain ennen varsinaista treeniä.”

”Etätyöläisen pelastus lyhyet pikatreenit.”

”Express-treenit täydellisiä kiireiseen arkeen!”

TWOgether Training

Elämä ja elämäntilanteet muuttuvat, mutta liikunta on varmasti se, mikä antaa energiaa ja auttaa jaksamaan- niin hyvinä kuin vaikeampinakin ajanjaksoina. 

Kiireisessä arjessa treenien aloittamista lykkää helposti ajatus, ettei tiedä mitä tehdä tai on jumittunut tekemään aina samanlaisia treenejä. Myös esimerkiksi salille lähteminen voi tuntua haastavalta ja kalliit kuukausimaksut rullaavat koko ajan. Tästä syntyikin ajatuksemme luoda “treenaajan Spotify”- inspiroiva paikka minne on helppo kirjautua sisään silloin, kun Sinulle sopii. Palvelumme tuo ohjatut treenit sinne missä ikinä oletkin- kotiin, mökille, työmatkalle tai ulos.

Palvelumme tarjoaa monipuolisia treenejä aina lyhyemmistä Express- treeneistä pidempikestoisiin kokonaisvaltaisiin treeneihin- välineillä ja ilman. Kattavasta treenigalleriasta voit valita juuri omaan hetkeesi sopivan- pilatesta, joogaa, kehonpainoharjoittelua, kahvakuulaa jne. Treenejä on myös helppo yhdistää keskenään tai ripotella pitkin päivää. Mitä jos aloittaisit aamun energisoivalla vartin joogalla, lounastauolla vartin kehonpainotreeni nostamaan energiatasoja ja työpäivän päätteeksi oman fiiliksen mukaan.

Treenikirjastosta löytyy paljon monipuolisia treenejä. Palveluun voit kätevästi merkitä omat suosikkitreenisi, jotka löydät helposti omasta muistilistaltasi. 

Ohjaajasi

Personal trainer & Hyvinvointivalmentaja

Heidi Tainio

Hei, olen Heidi Tainio, kahden lapsen äiti ja toinen TWOgether Training perustaja 

Olen koulutukseltani personal trainer, IIN hyvinvointivalmentaja sekä pilates- ja joogaohjaaja. 

Olen luonteeltani iloinen ja innostuva seikkailija. Asuin 15 vuotta ulkomailla, useissa Euroopan maissa sekä jenkeissä. Kouluttauduin maailmalla hyvinvointialalle ja mm. Lontoon, Amsterdamin sekä New Yorkin hyvinvointitarjonnasta imin vaikutteita niin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuin omaan tyylini ohjata. Ohjaukseni pohjautuvat pilatekseen- keskivartalon hallintaan ja oikeisiin liikeratoihin. Tekniikka, tekniikka, tekniikka, sitä painotan.  

LUE LISÄÄ

Liikunta on minulle elämäntapa, tykkään liikkua monipuolisesti ja ennen kaikkea ilon kautta. Inspiroidun helposti ja olen utelias testaamaan uusia lajeja sekä omia rajojani. Mieluiten suuntaan metsään- kesällä vaeltamaan tai polkujuoksemaan, talvella hiihtämään. Metsässä liikkuminen tekee hyvää niin keholle kuin mielelle. Myös vuoret ovat vieneet sydämeni. Lenkkitossut kulkevat mukana, minne ikinä menenkin. 

Rakkaus luontoon ja liikuntaan juurtaa juonensa jo lapsuuteen, jolloin aikaa vietin tiiviisti hiihtoladuilla ja poluilla juosten. Siinä ohessa pelasin myös salibandyä, yleisurheilin ja suunnistin iltarasteilla. Hiihtoharrastustani voin kiittää uravalinnastani- siitä että teen työtä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa. Tavoitteenani on inspiroida jokaista löytämään itselleen mieluinen tapa liikkua, ja ennen kaikkea liikkumaan ilon kautta! Olemme yksilöitä ja se mikä sopii yhdelle ei välttämättä sovi toiselle.

Mottoni: Life is a journey- not a destination.

Blogi: https://heidionthego.com/

Personal trainer & Hyvinvointivalmentaja

Laura Enroth

Liikunta on aina ollut minulle elämäntapa ja kulkenut mukanani aina. Nuoruuteni vietin lähinnä pesäpallon, hiihdon, baletin ja sulkapallon merkeissä. Lähes laji kuin laji kiinnosti, olenhan urheilupitäjältä, Kuortaneelta kotoisin, missä urheilu oli aina helposti saatavilla. 

Ajatus liikunnasta ammattina nousi heti ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Välivuoden aikana kävin liikunnanohjauksen peruskurssin, joka antoi valmiudet ohjaamisen lisäksi myös monipuolisesti eri lajien kirjoon. Akateeminen polku vei voiton ja opiskelin Lapin yliopistossa kasvatustieteen maisterin tutkinnon lisäksi hallintotieteiden maisteriksi.

LUE LISÄÄ

Liikunta-ala pysyi taustalla koko ajan ja vuonna 2011 kouluttauduin päivätyön ohella Personal Traineriksi. Sillä tiellä ollaan, päivätyö ammatillisen koulutuksen asiantuntijana sekä palo liikunnan parissa työskentelystä on tuonut eteen lukuisia yksilö-, ryhmä- ja yritysvalmennuksia sekä erilaisia liikuntatapahtumia ja -projekteja. 

Tällä hetkellä liikun monipuolisesti kehoa kunnioittaen. Juoksu on rakas harrastus, jonka löysin vasta aikuisiällä, lähinnä siksi että se on yksi parhaista tavoista saada raitista ilmaa ja mahduttaa aktiivista liikuntaa kiireiseen arkeen. Aiemmin juostut maratonit ja puolimaratonit ovat mukava muisto, välillä tykkään asettaa tavoitteen ja treenata sitä kohti! Tällä hetkellä en kerrytä kilometrejä vaan nautin terveestä ja kestävästä kehosta kahden pienen lapsen äitinä. Usein yhdistän juoksulenkkiin lihaskuntotreenin ja mieluiten ulkona – jos vain suinkin mahdollista. Vannon myös kotona tehtyjen monipuolisten treenien nimeen. 

Haluan inspiroida ja liikuttaa ihmisiä järkevällä tavalla, ilon kautta ja ehdottomasti aina tekniikka edellä. Aktiivinen arki ja liikunnan lisääminen kiireiseen arkeen on yksi lempiaiheistani ja siitä intohimosta myös TWOgether Training -palvelu on syntynyt!

Blogi: https://juoksujalkaa.vaikuttajamedia.fi

Kokeile ilmaiseksi

Rekisteröidy ilmaistreeneihin!