Aloita päiväsi lempeällä aamujoogalla TWOgether Trainingin kanssa!

Tervetuloa TWOgether Trainingin aamujoogaan! Oletko valmis herättämään kehosi ja mielesi lempeällä, energisoivalla tavalla aamusin? Olemme koonneet sinulle täydellisen aamujoogaohjelman, joka auttaa sinua aloittamaan päiväsi oikealla jalalla.

Miksi valita aamujooga?

Aamujooga on ihanteellinen tapa herättää keho ja mieli rauhallisesti, mutta tehokkaasti. Se ei ainoastaan auta sinua heräämään, vaan tarjoaa myös monia muita hyötyjä:

  • Parantaa liikkuvuutta ja joustavuutta
  • Lisää energiaa ja elinvoimaa
  • Auttaa keskittymään ja asettamaan päivän tavoitteet
  • Vahvistaa ja tonisoi lihaksia
  • Parantaa mielialaa ja vähentää stressiä

Lempeä aamujooga – herättele kehosi hellävaraisesti

TWOgether Trainingin lempeä aamujooga on suunniteltu erityisesti aloittelijoille ja niille, jotka kaipaavat rauhallista ja hellävaraista tapaa herätellä keho aamuisin. Ohjelma sisältää yksinkertaisia, mutta tehokkaita joogaliikkeitä, jotka auttavat avaamaan lihaksia, parantamaan verenkiertoa ja tuomaan energiaa uuteen päivään.

Aamujoogan hyödyt – aloita päiväsi kirkkaana ja energisenä

Aamujooga ei ole vain kehon herättelyä, vaan se myös valmistaa mielen päivän haasteisiin. Se auttaa keskittymään, parantaa mielialaa ja antaa sinulle tarvittavan energiaboostin aloittaa päiväsi tuotteliaasti ja positiivisesti.

Helposti seurattava aamujooga – liity mukaan!

Ei väliä, oletko kokenut joogi vai vasta-alkaja, TWOgether Trainingin aamujoogaohjelma on suunniteltu kaikille. Selkeät ohjeet ja rauhallinen tahti tekevät siitä helposti seurattavan ja nautittavan kokemuksen.

TWOgether Training – joogan lisäksi paljon muuta

Meiltä löytyy paljon muutakin kuin vain joogaa. Tarjoamme monipuolisia treenejä kehonpainolla, kuten pilates ja jooga, sekä erilaisia välineitä hyödyntäviä treenejä, kuten kahvakuula- ja kuminauhatreenit. Palvelumme päivittyy säännöllisesti uusilla treeneillä ja ohjelmilla, joten voit olla varma, että löydät aina jotain uutta ja innostavaa.

kaikki kotitreenit - twogethertraining.fi

Kokemuksia TWOgether Trainingin aamujoogasta

En ole koskaan ollut aamuihminen, mutta TWOgether Trainingin lempeä aamujooga on muuttanut kaiken. Herään joka aamu innolla matolleni ja tunnen oloni virkeäksi ja valmiiksi päivään!

Sari / 39

Olen aina tiennyt, että jooga aamulla voisi olla hyvä idea, mutta en ole koskaan saanut sitä rutiiniksi. TWOgether Trainingin ohjelma on tehnyt aamujoogasta osan aamurutiiniani, ja ero on uskomaton!

Milla / 50

Olen aina ollut kiireinen ja stressaantunut aamuisin, mutta TWOgether Trainingin aamujooga on tuonut rauhaa ja selkeyttä aloitukseeni. Joogaharjoitukset ovat lempeitä, mutta samalla energisoivia – tunnen itseni valppaaksi ja keskittyneeksi koko päivän!

Tiina / 36

OHJAAJASI

Personal trainer & Hyvinvointivalmentaja

Heidi Tainio

Hei, olen Heidi Tainio, kahden lapsen äiti ja toinen TWOgether Training perustaja

Olen koulutukseltani personal trainer, IIN hyvinvointivalmentaja sekä pilates- ja joogaohjaaja.

Olen luonteeltani iloinen ja innostuva seikkailija. Asuin 15 vuotta ulkomailla, useissa Euroopan maissa sekä jenkeissä. Kouluttauduin maailmalla hyvinvointialalle ja mm. Lontoon, Amsterdamin sekä New Yorkin hyvinvointitarjonnasta imin vaikutteita niin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuin omaan tyylini ohjata. Ohjaukseni pohjautuvat pilatekseen- keskivartalon hallintaan ja oikeisiin liikeratoihin. Tekniikka, tekniikka, tekniikka, sitä painotan.

LUE LISÄÄ

Mottoni: Life is a journey- not a destination.

Blogi: https://heidionthego.com/

Personal trainer & Hyvinvointivalmentaja

Laura Enroth

Liikunta on aina ollut minulle elämäntapa ja kulkenut mukanani aina. Nuoruuteni vietin lähinnä pesäpallon, hiihdon, baletin ja sulkapallon merkeissä. Lähes laji kuin laji kiinnosti ja urheilupitäjällä asuessa ne oli helposti saatavilla.

Ajatus liikunnasta ammattina nousi heti ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Välivuoden aikana kävin liikunnanohjauksen peruskurssin, joka antoi valmiudet ohjaamisen lisäksi myös monipuolisesti eri lajien kirjoon. Akateeminen polku vei voiton ja opiskelin Lapin yliopistossa kasvatustieteen maisterin tutkinnon lisäksi hallintotieteiden maisteriksi.

LUE LISÄÄ

Blogi: https://juoksujalkaa.vaikuttajamedia.fi

JÄSENYYSTASOT

Voit tilata palvelun itsellesi kuukaudeksi tai kestotilauksena vuodeksi kerrallaan. Liikuntaeduista meille käyvät Epassi, Edenred sekä Smartum. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä: info@twogethertraining.fi