Rekisteröidy ilmaistreeneihin

A Payment Gateway must be set up before any payments will be processed.

Tilaajataso change

You have selected the Kuukausittainen tilaus 12,90€/kk membership level.

The price for membership is 12.90€ per Kuukausi.

Do you have a discount code? Click here to enter your discount code.


Tilitiedot Onko sinulla jo tili? Kirjaudu sisään täältä

JÄTÄ TYHJÄKSI

Laskutusosoite


Maksutiedot Maksuvälineenä käyvät Visa, Mastercard, American Express, ja Discover

/

Käyttö ja toimitusehdot

KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT

KÄYTTÖ JA TOIMITUSEHDOT, versio 28.8.2020 Näitä toimitusehtoja sovelletaan TWOgether Training Oy:n (3147522-8) osalta.

1. Yleiset maksu- ja toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita tulevaisuudessa myy TWOgether Training Oy (Y-tunnus (3147522-8). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Palvelu tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.twogethertraining.fi  Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilausvahvistuksesta näet: •Kuitin • Laskusi loppusumman. Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön ja tulostaa kuitin.

Maksutavat

Palvelu maksetaan tilauksen yhteydessä verkkokaupassa seuraavilla maksutavoilla: Stripe Inc -palvelun kautta.

MAKSUPALVELUNTARJOAJA: STRIPE

Stripe on luotettava kansainvälinen maksupalvelu, joka on käytössä kymmenissä tuhansissa verkkopalveluissa. Stripen kautta voit maksaa eri maksukorteilla, ApplePaylla ja GooglePaylla. Stripen omat käyttöehdot voit lukea täältä: https://stripe.com/fi/checkout/legal

Toimitusaika

Saat  palveluun tarvittavat kirjautumisohjeet sähköpostiisi maksun suoritettuasi. Sen jälkeen pääset kirjautumaan sivuille ja aloittamaan treenit.

Toimitustapa ja toimituskulut

Palvelun tilaus tapahtuu internetin välityksellä ja toimituskuluja ei veloiteta.

Ongelmatilanteet

Mikäli asiakas ei ole saanut tilaamaansa palvelua, asiakkaan tulee ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@twogethertraining.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tilauksesta. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. TWOgether Training Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. TWOgether Training Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle paitsi viranomaistoimien niin edellyttäessä.

2. TWOgether Training Oy Online-palvelun ehdot:

TWOgether Training Oy:n Online-ohjaukseen voivat osallistua täysi-ikäiset henkilöt, joiden terveydentila hyvä. Alaikäisten osalta huoltaja voi omalla vastuullaan hyväksyä valmennukseen osallistumisen huollettavansa puolesta. Huoltaja vastaa viime kädessä jäsenyyteen perustuvista maksuvelvoitteista. Jäsenyyden alaikäraja on viisitoista (15) vuotta.

TWOgether Training Oy:n tyytyväisyystakuu Emme takaa täyttä tyytyväisyystakuuta. Mikäli et ole tyytyväinen valmennukseen ja haluat peruuttaa osallistumisesi, ole yhteydessä osoitteeseen info@twogethertraining.fi. Tämä tulee tehdä 14 päivän sisällä siitä kun olet saanut tilausvahvistuksen eli suorittanut oston ja voimme sopia osittaisesta hyvityksestä tai peruutuksesta. Jos peruutusviesti lähetetään vasta 14 päivän jälkeen tilauksesta, silloin tyytyväisyystakuu on mennyt umpeen.

TWOgether Training Oy:n vastuu ja treenien turvallisuus

Palvelun voimassaolon aikana toteutettavat harjoitukset tapahtuvat kaikissa tilanteissa osallistujan omalla vastuulla. Osallistuja on velvollinen huolehtimaan omista tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksista ja hän on tietoinen, ettei häntä ole vakuutettu TWOgether Training Oy:n toimesta.

Osallistuja hyväksyy sen, että hänelle mahdollisesti harjoittelun aikana aiheutuvat rasitusvammat, sairastumiset, loukkaantumiset, ym. ovat hänen vastuullaan ja hänelle tulee olla vakuutus näiden varalta.

TWOgether Training Oy pyrkii aina toteuttamaan treenit turvallisesti ja valmentajat tekevät parhaansa riskien minimoimiseksi, niin treeneissä kuin niiden ulkopuolella. Tästä huolimatta, jokainen osallistuja on ensisijaisesti itse vastuussa siitä, että hän toteuttaa treenit oman terveydentilansa ja kuntonsa sallimissa rajoissa. TWOgether Training Oy:n Online-treeneihin osallistuva henkilö vakuuttaa olevansa tietoinen harjoitteluun liittyvistä riskeistä ja osallistuu harjoitteluun ja valmennukseen omalla vastuullaan, vapauttaen samalla ohjaajina toimivat henkilöt sekä TWOgether Training Oy:n vastuusta

Kuukausijäsenyys

Kuukausijäsenyys jatkuu kuukauden kerrallaan siihen saakka, kunnes sopimus irtisanotaan.

Jäsenyyden päättäminen

Jäsenyys (vuosi- ja kuukausijäsenyys) irtisanotaan omatoimisesti oma profiili sivulta käyttäjätunnuksellasi. Mikäli peruuttamisessa tulee ongelmia voit olla yhteydessä osoitteeseen info@twogethertraining.fi.

Henkilötiedot

Jäsen hyväksyy sen, että hänen perustiedot (nimi, sähköpostiosoite, osoite ym.) tallennetaan TWOgether Training Oy:n palveluun. TWOgether Training Oy voi rekisteröidä, tallentaa ja/tai käsitellä jäseniä koskevia henkilötietoja (esimerkiksi yhteys-, maksu ja harjoitustietoja) sekä jäsenen käyttämiä palveluita voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Edellä mainittujen tietojen keräämisen tarkoituksena on hallinnoida ja huolehtia jäsenyydestä parhaalla mahdollisella tavalla sekä myös tiedottaa jäsenelle kulloinkin tarjolla olevista palveluista.

Sivuston materiaali ja tallenteet

Kaikki sivuston materiaali on tarkoitettu vain ja ainoastaan jäsenyyden tilanneen henkilön käyttöön. Sen jakaminen muille osapuolille tavalla tai toisella on ehdottomasti kiellettyä ja lasketaan varkaudeksi, josta TWOgether Training Oy tekee rikosilmoituksen.


A Payment Gateway must be set up before any payments will be processed.