Tehokas pakaratreeni kotona – TWOgether Training

Tervetuloa TWOgether Trainingin tehokkaaseen pakaratreeniin! Jos olet etsinyt tapaa saada kiinteämmät ja vahvemmat pakarat mukavasti kotoa käsin, olet tullut oikeaan paikkaan.

Kotipakaratreenit helppo tapa päästä alkuun

Tämä yksittäinen pakaratreeni on suunniteltu erityisesti kotikäyttöön ja se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat saavuttaa tuloksia ilman kuntosalin sitoutumista. Treeni on suunniteltu niin, että se sopii kaikille – aloittelijoista kokeneisiin treenaajiin.

Pakaratreenin hyödyt

Vahvat pakaralihakset ovat tärkeä osa yleistä liikkuvuutta ja toiminnallisuutta. Ne tukevat selkää, parantavat ryhtiä ja auttavat sinua suoriutumaan paremmin monissa arjen liikkeissä, kuten kävelyssä, juoksussa ja jopa portaiden nousussa. Lisäksi ne ovat avainasemassa monissa urheilusuorituksissa, kuten hypyissä ja kyykyissä.

Helppoja ja monipuolisia kotitreenejä

Tämä yksittäinen pakaratreeni tarjoaa monipuolisen ja tehokkaan harjoituksen, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Olipa kyseessä sitten tehokas treeni tai rentouttava lihastenhuolto, tämä treeni on oikea valinta sinulle.

Meillä on myös muita pakaratreenejä – esim pakaratreeni kuminauhalla 

Olemme lisänneet treenikirjastoomme myös videoita, joissa keskitymme pakaratreeniin kotona kuminauhalla. Nämä videot tarjoavat lisähaastetta ja vaihtelua perinteiseen pakaratreeniin, ja ne ovat loistava tapa monipuolistaa harjoittelua.

Asiakkaidemme kokemuksia pakatreeneistä ja muista treenikategorioista

“Olen aina halunnut kiinteämmät pakarat, mutta en ole koskaan löytänyt oikeaa ohjelmaa. TWOgether Trainingin tehokas pakaratreeni kotona on ollut pelastukseni! Olen saanut huomattavia tuloksia vain muutamassa viikossa”

Anna / 44 v.

TWOgether Trainingin ohjelmat ovat selkeitä ja helppoja seurata. Olen huomannut merkittävää kehitystä voimassani ja kestävyydessäni vain muutamassa viikossa.

Ritva / 60 v.

TWOgether Trainingin räätälöidyt treenit ovat nostaneet kuntoni uudelle tasolle. En olisi uskonut näin suurta muutosta! Kiitos!

Jari / 45 v.

Aloita treenit ja ota askel kohti vahvempaa elämää

Kahvakuulatreeni kotona on enemmän kuin vain treeni – se on elämäntapa. Se on sitoutumista itseesi, terveyteesi ja hyvinvointiisi. Se on päätös ottaa askel kohti vahvempaa, terveempää ja onnellisempaa sinua. Ja me TWOgether Trainingissa olemme täällä tukemassa sinua jokaisella askeleella. Liity mukaan ja aloita muutos jo tänään!

TWOgether Training – monipuoliset kotitreenit helposti ja tehokkaasti

Tämä tehokas pakaratreeni on vaan yksi monista harjoituksistamme. Tarjoamme laajan valikoiman treenejä kehonpainolla, kuten pilates, jooga ja kehonpainotreenit.

Lisäksi tarjoamme harjoituksia kotitreenivälineillä käsipainoilla ja kuminauhoilla. Juoksun ystäville meillä on oma osio treenikirjastossamme. Palvelumme päivittyy kuukausittain uusilla treeneillä ja viikoittain päivittyvillä treeniohjelmilla, joten sinulla on aina jotain uutta ja jännittävää odotettavissa.

kaikki kotitreenit - twogethertraining.fi

Liity mukaan ja koe itse TWOgether Trainingin kotitreenien hyödyt!

OHJAAJASI

Personal trainer & Hyvinvointivalmentaja

Heidi Tainio

Hei, olen Heidi Tainio, kahden lapsen äiti ja toinen TWOgether Training perustaja

Olen koulutukseltani personal trainer, IIN hyvinvointivalmentaja sekä pilates- ja joogaohjaaja.

Olen luonteeltani iloinen ja innostuva seikkailija. Asuin 15 vuotta ulkomailla, useissa Euroopan maissa sekä jenkeissä. Kouluttauduin maailmalla hyvinvointialalle ja mm. Lontoon, Amsterdamin sekä New Yorkin hyvinvointitarjonnasta imin vaikutteita niin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuin omaan tyylini ohjata. Ohjaukseni pohjautuvat pilatekseen- keskivartalon hallintaan ja oikeisiin liikeratoihin. Tekniikka, tekniikka, tekniikka, sitä painotan.

LUE LISÄÄ

Mottoni: Life is a journey- not a destination.

Blogi: https://heidionthego.com/

Personal trainer & Hyvinvointivalmentaja

Laura Enroth

Liikunta on aina ollut minulle elämäntapa ja kulkenut mukanani aina. Nuoruuteni vietin lähinnä pesäpallon, hiihdon, baletin ja sulkapallon merkeissä. Lähes laji kuin laji kiinnosti ja urheilupitäjällä asuessa ne oli helposti saatavilla.

Ajatus liikunnasta ammattina nousi heti ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Välivuoden aikana kävin liikunnanohjauksen peruskurssin, joka antoi valmiudet ohjaamisen lisäksi myös monipuolisesti eri lajien kirjoon. Akateeminen polku vei voiton ja opiskelin Lapin yliopistossa kasvatustieteen maisterin tutkinnon lisäksi hallintotieteiden maisteriksi.

LUE LISÄÄ

Blogi: https://juoksujalkaa.vaikuttajamedia.fi

JÄSENYYSTASOT

Voit tilata palvelun itsellesi kuukaudeksi tai kestotilauksena vuodeksi kerrallaan. Liikuntaeduista meille käyvät Epassi, Edenred sekä Smartum. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä: info@twogethertraining.fi