Aloita pilates kotona jo tänään TWOgether Trainingin kanssa!

Tervetuloa TWOgether Trainingin pilates-maailmaan! Oletko valmis kokeilemaan pilatesliikkeitä kotona? Olemme täällä tarjoamassa sinulle parhaat pilates-treenit suoraan olohuoneeseesi. Paranna kehonhallintaasi, tasapainoasi ja liikkuvuuttasi ilman kuntosalin sitoutumista.

Miksi aloittaa pilates?

Pilates on ainutlaatuinen harjoitusmuoto, joka keskittyy syvien lihasten vahvistamiseen, liikkuvuuden parantamiseen ja kehon ja mielen yhteyden vahvistamiseen. Harjoittelun myötä:

  • Kehonhallinta ja tasapaino paranevat, mikä auttaa arjen liikkeissä ja vähentää loukkaantumisriskiä.
  • Ryhti paranee, mikä vähentää niska- ja selkäkipuja ja lisää itsevarmuutta.
  • Mieli rentoutuu ja keskittyy, mikä auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan unenlaatua.

Eritasoiset pilates-ohjelmat aloittajasta konkarille

Etsitkö räätälöityä pilates-ohjelmaa, joka sopii juuri sinulle? TWOgether Trainingin pilates-treenit tarjoavat eritasoisia ohjelmia, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. Olipa kyseessä rentouttava pilateshetki päivän päätteeksi tai tehokas pilates-treeni aamulla, meiltä löytyy oikea ohjelma sinulle.

Meidän treenikirjastostamme löytyy eri pituisia ja tehoisia pilatesharjoituksia, jotka on suunniteltu kotikäyttöön. Riippumatta siitä, haluatko kokeilla pilatespalloa, putkirullaa tai tehdä kehonpainotreeniä, meidän pilates-kotiohjelmamme tarjoavat sinulle monipuoliset mahdollisuudet.

TWOgether Training – paljon enemmän kuin pilates

Meidän palvelumme ei rajoitu vain pilatekseen. Tarjoamme laajan valikoiman treenejä kehonpainolla, kuten pilates, jooga ja kehonpainotreenit. Lisäksi tarjoamme harjoituksia kotitreenivälineillä, kuten kahvakuulilla, käsipainoilla ja kuminauhoilla. Ja juoksun ystäville meillä on oma osio treenikirjastossamme. Palvelumme päivittyy kuukausittain uusilla treeneillä ja viikoittain päivittyvillä treeniohjelmilla, joten sinulla on aina jotain uutta ja jännittävää odotettavissa.

kaikki kotitreenit - twogethertraining.fi

Kokemuksia TWOgether Trainingin treenikirjaston pilates-osuudesta

OHJAAJASI

Personal trainer & Hyvinvointivalmentaja

Heidi Tainio

Hei, olen Heidi Tainio, kahden lapsen äiti ja toinen TWOgether Training perustaja 

Olen koulutukseltani personal trainer, IIN hyvinvointivalmentaja sekä pilates- ja joogaohjaaja. 

Olen luonteeltani iloinen ja innostuva seikkailija. Asuin 15 vuotta ulkomailla, useissa Euroopan maissa sekä jenkeissä. Kouluttauduin maailmalla hyvinvointialalle ja mm. Lontoon, Amsterdamin sekä New Yorkin hyvinvointitarjonnasta imin vaikutteita niin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuin omaan tyylini ohjata. Ohjaukseni pohjautuvat pilatekseen- keskivartalon hallintaan ja oikeisiin liikeratoihin. Tekniikka, tekniikka, tekniikka, sitä painotan.  

LUE LISÄÄ

Mottoni: Life is a journey- not a destination.

Blogi: https://heidionthego.com/

Personal trainer & Hyvinvointivalmentaja

Laura Enroth

Liikunta on aina ollut minulle elämäntapa ja kulkenut mukanani aina. Nuoruuteni vietin lähinnä pesäpallon, hiihdon, baletin ja sulkapallon merkeissä. Lähes laji kuin laji kiinnosti ja urheilupitäjällä asuessa ne oli helposti saatavilla. 

Ajatus liikunnasta ammattina nousi heti ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Välivuoden aikana kävin liikunnanohjauksen peruskurssin, joka antoi valmiudet ohjaamisen lisäksi myös monipuolisesti eri lajien kirjoon. Akateeminen polku vei voiton ja opiskelin Lapin yliopistossa kasvatustieteen maisterin tutkinnon lisäksi hallintotieteiden maisteriksi.

LUE LISÄÄ

Blogi: https://juoksujalkaa.vaikuttajamedia.fi

JÄSENYYSTASOT

Voit tilata palvelun itsellesi kuukaudeksi tai kestotilauksena vuodeksi kerrallaan. Liikuntaeduista meille käyvät Epassi, Edenred sekä Smartum. Epäselvissä tilanteissa ota yhteyttä: info@twogethertraining.fi

 

Katso ilmainen pilates kotitreeni!